Sjek! De burgerbegrotingsapp

06 mei

Sjek! De burgerbegrotingsapp

App, Burgerbegroting No Response

PinkValley, het co-creatie platform voor apps voor de overheid, heeft dit jaar twee mooie finalisten opgeleverd. SJEK!, een app voor een burgerbegroting, timmert goed aan de weg. Benieuwd naar hun idee? Bekijk de video pitch van teamcaptain Arend Meijer.

SJEK! zorgt voor de burger aan de macht

Bepaal zelf waar het geld in de buurt naartoe gaat! De ‘burgerbegrotings-app’ SJEK! stelt iedereen in staat om zijn of haar verbeteridee voor wijk, dorp of stad te lanceren. Het idee kan vervolgens via likes en een Wikipedia-achtige ‘community’ verder worden aangescherpt, waarna de beste ideeën uiteindelijk daadwerkelijk in praktijk worden gebracht. Heb jij interesse in deze app of wil je meer weten? Laat het ons weten.

 


3 Comments

Would you like to join the discussion? Feel free to contribute!

Write a Reply or Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontmoet #pinkvalley f… 6 mei 2015 treffapp Guide: zelfstandig op stap maar nooit alleen Zelfstandig op stap, … 28 mei 2015