Ontmoet #pinkvalley finalist: de TrefApp

06 mei

Ontmoet #pinkvalley finalist: de TrefApp

App, Ontmoetingsplekken No Response

PinkValley, het co-creatie platform voor apps voor de overheid, heeft dit jaar twee mooie finalisten opgeleverd, waaronder de TrefApp: een app die communicatie in het sociale domein tussen professionals en vrijwilligers in goede banen leidt. Heb jij interesse in deze app of wil je meer weten? Laat het ons weten.

Over het app-idee

In de gemeente Apeldoorn gebeurt er enorm veel binnen het sociale domein, maar door het gebrek aan centrale sturing werken wijkteams, buurtcoƶperaties en andere instanties nogal eens langs elkaar. Dat kan beter, dachten de bedenkers. Het resultaat: de TrefApp, een laagdrempelig, centraal communicatieorgaan voor professionals en vrijwilligers. Wie doet wat en waar? Zodat er door miscommunicatie nooit meer te veel of te weinig eten wordt ingeslagen voor een sociale lunch in het wijkhuis.

Bekijk de video pitch van teamcaptain Charlotte Figge:

 


9 Comments

Would you like to join the discussion? Feel free to contribute!

Write a Reply or Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

SJEK Sjek! De burgerbegrot… 6 mei 2015