PinkValley 2016 uitgesteld

25 mrt

PinkValley 2016 uitgesteld

Geen categorie No Response

Onderstaande situatie heeft ons doen besluiten om PinkValley op 1 en 8 april niet door te laten gaan. Heel jammer, maar tegelijkertijd kunnen we melden dat er nog wat deurtjes openstaan! Op korte termijn verwachten we dan ook nieuwe data bekend te kunnen maken. Hopelijk zien jullie kans om dan alsnog aan te sluiten.

Met man en macht hebben wij er, achter de schermen, aan getrokken om deze twee dagen in te vullen rondom het zeer actuele thema ‘vluchtelingen’. Helaas moeten we concluderen dat we vooralsnog niet het gewenste resultaat hebben weten te behalen. Om het écht goed te doen, zouden we namelijk een vraagstuk vanuit een gemeente in moeten brengen in plaats van binnen PinkValley de problematiek voor hen in te vullen.


16518 Comments

Would you like to join the discussion? Feel free to contribute!

29 Trackbacks

Write a Reply or Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

[leestip] Suits &… 18 februari 2016 model van de zeven essentials Vluchtelingen Workshop: thema asiel… 4 april 2016