Workshop: thema asielzoekers

04 apr

Workshop: thema asielzoekers

App No Response

Wat hebben asielzoekers, ambtenaren en burgers gemeen? Een smartphone!

Het vluchtelingenprobleem is groter dan ooit; van registratie tot huisvesting en van schoolkeuze tot het vinden van een zinvolle tijdsbesteding. Tegelijkertijd geeft ICT een heel ander gezicht aan onze samenleving. In deze PinkValley workshop brengen we, in samenwerking met iBestuur, deze twee actuele thema’s samen. Niet de bestaande wet- en regelgeving, maar juist het grootste verlangen of de grootste frustratie zijn leidend in onze gezamenlijke zoektocht naar (technologische) oplossingen.

Innovatieplatform gebaseerd op praktijkervaring

De beste innovaties ontstaan als je mensen samen zet. Dat is dan ook precies wat we tijdens deze PinkValley workshop doen: een platform bieden om samen ideeën rondom de vluchtelingenproblematiek te bespreken. Ideeën bij voorkeur gebaseerd op praktijkervaring, want daar zit de echte pijn. De beste ideeën werken we ter plekke uit. En het blijft niet bij ideeën, want het beste app-idee staat wellicht nog dit jaar in de app store.

Sluit aan op donderdag 21 april

Heb jij een briljant app-idee voor het aanpakken van de vluchtelingenproblematiek? Of wil je graag meedenken over het vraagstuk dat jou het meeste aanspreekt? Doe dan mee met PinkValley op donderdag 21 april om 14.00 uur in Media Plaza! Laat via MeetUp even weten dat je komt.

Voor het deelnemen aan deze workshop hoef je dus helemaal niet technisch te zijn. Sterker nog, wij geven innovatie een boost!