Webinar “LARS: de ‘Uber’ voor leerlingenvervoer”

09 nov

Webinar “LARS: de ‘Uber’ voor leerlingenvervoer”

Event, Leerlingenvervoer No Response

LARS heeft dinsdag 3 november jl. de Computable Award ICT-project van het jaar in het onderwijs gewonnen. Naar aanleiding van deze (extra) publiciteit zijn er veel vragen over de app, welke we gedurende het webinar “LARS: de ‘Uber’ voor leerlingenvervoer” op maandag 23 november zoveel mogelijk beantwoorden.

Direct inschrijven.

De ‘Uber’ voor vervoer van leerlingen met een beperking


Met de app LARS (Leerlingen App Rijd Samen) kunnen ouders – van een kind met een verstandelijke of lichamelijke beperking – eenvoudig aangeven, dat zij zelf hun kind naar school brengen of van school halen. Andere ouders – van kinderen wonend langs de route – kunnen vervolgens aangeven, dat ze hun kind mee willen laten rijden.

Inschrijven voor webinar, maandag 23 november om 15.00 uur


LARS is een initiatief van Patrick Nelen, programmamanager Dienstverlening bij de gemeente Tholen en vader van een kind met het syndroom van Down, en PinkRoccade Local Government (PinkValley). In dit webinar hoort u van Patrick hoe het idee is ontstaan en welke mogelijkheden hij ziet voor de kinderen, ouders, gemeenten alsook scholen. Uiteraard zal Patrick ook de app demonstreren.

Een Webinar is een samenvoeging van de woorden ‘Web’ en ‘Seminar’. U volgt het online, vanachter een PC, Mac, tablet of smartphone (live). Een webinar bespaart u tijd en kosten. Denk alleen al aan de reistijd die u anders kwijt zou zijn. Of aan de reis- en verblijfskosten die een fysieke bijeenkomst met zich meebrengen. Gedurende het webinar ziet u ondersteunende PowerPoint slides en komt de app live in beeld (video), daarnaast hoort u Patrick Nelen (audio). Uiteraard bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen via de chatfunctie, want we willen u niet enkel informeren, maar ook uw vragen wegnemen.

Direct inschrijven.


146 Comments

Would you like to join the discussion? Feel free to contribute!

Write a Reply or Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

LARS winnaar Computab… 3 november 2015 LARS#1 35689064_s 2016 biedt 366 dagen … 31 december 2015